Kunci Jawaban
46 Kunci Jawaban Bahasa Sunda Kelas 6 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka, Soal PTS SAS UAS
Simak kumpulan soal Bahasa Sunda Kelas 6 SD/ MI semester 1 Kurikulum Merdeka sebagai persiapan PTS SAS UAS.
Editor: Putri Asti
Jawaban :a
10. Naon sinonimna kecap (persamaan kata) urang?
A. Manéh 
B. Abdi
C. Aki
D. Anjeun
Jawaban :a
11. Murid-murid SD Mekar Jaya keur kerja bakti meresihan pakarangan sakola.
Sakabéh murid ti kelas hiji nepi ka kelas genep milu kerja bakti Naon tarjamahan kecap milu?
A. Mual
B. Diam
C. Sakit
D. Ikut
Jawaban :d
12. Kecap anu make rarangken tengah -um nyaeta ...
A. Bareurang
B. Sumujud 
C. Rarepot
D. Baroga
Jawaban :b
13. Dihandap ieu anu disebut tanda panyeluk nyaeta ...
A. ?
B. ! 
C. .
D. /
Jawaban :b
14. Dihandap ieu anu disebut tanda kekenteng nyaeta ...
A. :
B. !
C. ?
D. .
Jawaban :d
15. Tanda baca anu dipake pikeun ngaganti kecap "atawa" nyaeta ...
A. Gurat condong 
B. Panyeluk
C. Kekenteng
D. Pananya
Jawaban :a
16. Bade ka mana atuh ...
Tanda baca anu merenah nyaeta ...
A. !
B. ? 
C. /
D. :
Jawaban :b
Sumber: Tribun Pontianak
| Kumpulan 50 Soal STS/UTS Matematika Kelas 7 Semester 1 Kurikulum Merdeka + Jawaban |   | 
|---|
| PAI Kelas 8 Kurikulum Merdeka: Kunci Jawaban Rajin Berlatih Bab 2 Halaman 50-54 |   | 
|---|
| Bahasa Indonesia Kelas 8 Kurikulum Merdeka Halaman 67: Rancangan Iklan dan Jawaban Soal |   | 
|---|
| Bahasa Indonesia Kelas 8 Halaman 67 Kurikulum Merdeka: Kunci Jawaban Lengkap dan Jelas |   | 
|---|
| Kumpulan 20 Soal PAS IPA Kelas 7 Semester 1 Beserta Kunci Jawaban |   | 
|---|
 
							 
											