Idul Fitri 2018

Kumpulan Ucapan Selamat Idul Fitri 1439 dalam Bahasa Jawa, Cocok Dibagikan pada Orangtua!

Ingin ucapkan selamat Idul Fitri pada orang yang kamu hormati atau lebih tua darimu? Berikut Kumpulan ucapan dalam Bahasa Jawa, pas banget!

Kumpulan Ucapan Selamat Idul Fitri 1439 dalam Bahasa Jawa, Cocok Dibagikan pada Orangtua!
TribunStyle/Kolase
Ilustrasi 

Bebeging manah nyuwun gunging pangapurandika lan sugeng riyadi

#2

Gilir gumanti padhang tetrawangan ing wayah ratri.

Kawula (pengirim) ngaturaken sugeng riaden sugeng karaharjan, rena ing penggalih kawula nyuwun agunging samudra pangaksama lahir trusing batos, mugiya tansah winengku ing karahayon lan widada ing sambikala.

#3

Srengenge Idul Fitri anggawa pangarep-arep, silaturahim kanggo lantaran rumakete ati.

Kita sedaya caos pangapura kanthi mantep nglaleake kalepatan liyan gawe tentreme ati

#4

Paijem gadhah Fiat.

Diagem touring dateng Banten.

Halaman
1234
Ikuti kami di
Tags
Idul Fitri
Penulis: Salma Fenty Irlanda
Editor: Salma Fenty Irlanda
Sumber: TribunStyle.com
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved