Kunci Gitar

Chord Salah Kekancan NDX AKA, Kunci Gitar Lagu Dangdut Gampang untuk Pemula

Inilah chord Salah Kekancan NDX AKA, kunci gitar lagu dangdut gampang untuk pemula

Inilah chord kunci gitar dan lirik lagu Salah Kekancan

Penyanyi :  NDX AKA

 F-Gbm-Gm
biyen pas seneng
D#
kita selalu bersama (cie, cie..)
F-Gbm-Gm
saiki.. aku susah, duwe masalah,
F
kowe do nengdi ? (kasih tau gak ya)
F-Gbm-Gm
aku ki ora pilih konco kok
D#
mungkin ini gur mergo salah kekancan
F-Gbm-Gm
yowes lah nek ngono,
F
tak trimak-trimakne wae

[Intro] Gm D# Gm F
Gm D# Gm F

Gm
ji ro lu pat mo, pancen aku ra trimo
D#
nem pitu wolu, sakjane aku nesu
Gm
ngurusi dapuranmu sek gaweane ngecu
F
entek roso sabarku ngenteni tumindakmu
Gm
opo ora kelingan nek sambat karo sopo
D#
nek udu karo konco naliko atimu loro
Gm
po yo kurang aku le ngerteni salahmu
F
tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu

Gm                    D#
aku ora ngiro ngene dadine
Gm                    F
kekancane kok bubrah akhire
D#            F            Gm
opo ngeneki caramu
D#                  F
opo iki balesanmu

[Chorus]
Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
Gm
po yo ra duwe rai
F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
Gm
nek butuh kowe moro
F
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

Gm
saiki kurang opo aku dadi koncomu
D#
wes tak iklaske kowe nganti nikung bojoku
Gm
dikei ati (ya iyalah) malah rogoh rempelo
F
wes tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco
Gm
biyen konco guyu kok dadi konco asu.. (su)
D#
biyen konco susah saiki dadi bubrah.. (brah)
Gm
sak karepe atimu tak adohi dapuranmu
F
saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu

Gm                     D#
aku ora ngiro ngene dadine
Gm                   F
kekancane kok bubrah akhire
D#           F             Gm
opo ngeneki caramu
D#               F
opo iki balesanmu

[Chorus]
Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
Gm
po yo ra duwe rai
F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
Gm
nek butuh kowe moro
F
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
Gm
po yo ra duwe rai
F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
Gm
nek butuh kowe moro
F                                       Gm
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Harusnya Aku - Armada : Harusnya Aku Yang Disana

Chord Gitar Celengan Rindu - Fiersa Besari, Chord Gitar Mudah dari 'C'

(TribunStyle.com/Nafis)

Ikuti kami di
Penulis: Nafis Abdulhakim
Editor: Amirul Muttaqin
Sumber: TribunStyle.com
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved