Home »

Music

Lirik Lagu

Lirik dan Kunci Gitar Bojoku Galak - Via Vallen/ Pendhoza

Berikut ini adalah lirik lagu dan kunci gitar dari lagu Bojoku Galak dari Via Vallen.

Lirik dan Kunci Gitar Bojoku Galak - Via Vallen/ Pendhoza
Instagram
Via Vallen 

TRIBUNSTYLE.COM - Berikut ini adalah lirik lagu dan kunci gitar dari lagu Bojoku Galak dari Via Vallen.

Intro : C...G...Am...G...

F...C...Dm...G...

C G Am G
Wes nasipe kudu koyo ngene

Dm C G
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
Em A Dm
Seneng muring omongane sengak..
F G C
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

C G Am G
Saben dino rasane ora karuan..

Dm C G
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
Em A Dm
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
F G C
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo..

[Reff:]
C G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Am G
Yo wes ben sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah
C G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
Am G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
F C
Mungkin wes dadi jodone
F G C
Senajan kahanane koyo ngene

C G Am
..Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
G F
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
C Dm
Ameh dolan ra konco kok ora di olehke
G C
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane
G Am
Yen wes ngono aku mung iso meneng
G F
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
C Dm
Dimatamu aku iki ora tau bener
G C G..
Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter

[Reff:]

Halaman
12
Ikuti kami di
Tags
Via Vallen
Penulis: Burhanudin Ghafar Rahman
Editor: Dimas Setiawan Hutomo
Sumber:
KOMENTAR
TRIBUNnews.com © 2017
About us
Help