Home »

Music

Lirik Lagu

Miliki Kekasih yang Hobby Marah-marah? Lagu Bojoku Galak Ini Pas Banget Buat Kamu!

Dimana banyak pria yang memilih diam dan mengalah ketimbang harus berdebat dengan kekasihnya.

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene
(TribunStyle.com/Melia Istighfaroh)

Ikuti kami di
Penulis: Melia Istighfaroh
Editor: Diah Ana Pratiwi
Sumber: TribunStyle.com
KOMENTAR
TRIBUNnews.com © 2017
About us
Help